Screenshot_14

(Door: Wout Willemsen)

Het Centraal Bureau voor de Statistiek voorspelt een flinke groei van het aantal inwoners in Nederland. Stand.nl peilt de opvatting vanSnowboard Tweede Hand Nidecker Score Stag Deer Binding de Nederlander hierover via ADIDAS MESSI 15.1 FG AG S74679 Football laarzen Soccer Cleats groen zwart netwerk. Een flinke reusachtige meerderheid is het oneens met de stelling dat Nederland dit aan kan!

Nieuwe kleding scoren. Stand.nl waagde zich aan de vraag of men dit wel wil.(hypothecaire) leningen en alimentatieNEE! te zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)

 

(Door: “CommonSense TV”)

Geen toekomst voor huidige landbouwsysteem boeren in het Vierde Rijk van Frans Timmermans en George Soros! “Boeren demonstreren voor een systeem dat geenAlpha Tackle Okuma Spinning Reel RAW II 30 Voor Saltwater vissen uit Japan Nieuw toekomst meer heeft!” Dat zijn de woorden van de globalist, Rick Owens vrouwen sweatshirts STONE SPA ROBE ZWEATSHIRTmigratielobbyist en vriend van George Soros vandaag tijdens een commissievergadering van de Europese Unie.

Lees verder>>>

Screenshot_13

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste VVD’ers,

Eieren op? Tover de eierdoos om in een prachtig fotolijstje! In bovenstaande video zie je hoe.

 

Inmiddels is gebleken wat dat in de praktijk betekent.Fischer RC4 Worldcup SL FIS mannen Ski FIS Renn Ski Saison 2018 19 (101727)

Geen boksen Geen Levens trainingshandschoenen
(h/t “Klaas”)

Screenshot_12

(Door: “Elise Nijmegen”)

Mijns inziens zit er allang geen logica meer in wat de Nederlandse regering doet. Het hele land staat op zijn kop door stikstof/PFAS/CO2 en andere nieuw in het leven geroepen beperkingen, en dat op basis van berekeningen van het RIVM. Mesdag Zuivelfonds enLIVRE Handleiding gebruikte Baitcasting Reel Stikstofclaim hadden de data van het RIVM opgevraagd, zodat ze met die data ook konden gaan rekenen, en daarvoor moesten ze naar de rechter, maar ze hebben de gegevens niet gekregen. Dus ze kunnen de claim van het RIVM, die zegt dat de Herno man Coat blauw (26HU)landbouwsector voor 50% verantwoordelijk is voor de stikstofemissie, niet narekenen. Ook heeft minister Schouten, zo zegt Jan-Cees Vogelaar, de Tweede Kamer bij het aannemen van de spoedwet onjuist geïnformeerd. Ze liet namelijk weten dat de data openbaar en transparant waren en dat is niet zo. De Eerste Kamer neemt misschien een wetgeving aan, terwijl er nog niet duidelijkNieuwe NFL Minnesota VIKINGS Football Billiard Pool Cue Stick Gratis Reflee 8 Ball is of de gegevens van het RIVM kloppen. Onlogisch nietwaar? Schande ook!
www.boerenbusiness.nl

Saucony Womannen's Kilkenny XC7 Track schoen, oranje groen, afmeting 9 M US

(Door: “Balkanske priče”)

Een multiculturele samenleving met de islam bestaat niet en kan niet bestaan. De islam is het summum van de monoculturele samenleving. Hij duldt geen andere manieren van leven naast zich. Mohammed verving een KADER VAN DE CONCURRENBindenWIKKELS OP VROUWENgeslaagde multiculturele samenleving in Arabië door een monolithische islamitische dictatuur. Je kunt wel een multiculturele toestand RIO Scandi 3D Shooting Head 35;7 8 F H I 34ft 10.4m 480gr 31.2g 59.90 GBPhebben, een situatie waarin diverse culturen naast elkaar bestaan, maar dat is geen samen leven. Cultuur is iets wat verschillende individuen met elkaar opbouwen. Twee culturen naast elkaar, dat kan hooguit een tijdelijke toestand zijn. Of ze slaan elkaarwij selecteerden 8 – betaalbare – topcadeaus voor je! op een gegeven moment de hersens in, of ze vinden elkaar en er ontstaat een mengvorm. En als wij kijken naar 1400 jaar islamitische geschiedenis, dan zien wij dat de islam nergens integreert. De islam wil slechts onderwerpen…