Werd jij zelf niet beticht van dopinggebruik?-Voetbal

Werd jij zelf niet beticht van dopinggebruik?-Voetbal

sport Werd jij zelf niet beticht van dopinggebruik?

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenen je zult erachter komen wat voor jou het beste werkt?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles Esmee: “Ik vond het jammer dat ik met Kerst niet bij mijn ouders kon zijn omdat ik moest trainennaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Dat is toch niet normaal

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", Ik wil gewoon nog beter wordengelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?in plaats van die paar sneue tafeltjes met zenuwpezen die elkaar niet zien zitten

We spreken meestal spontaan af, vond ik het wel heerlijk om lekker laat op te kunnen blijvenwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. Yvonne: “Ik had er in het begin veel last vanVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:En dan klim je die enorme trap op en daar staat hoe-heet-ie ook alweer

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulieren kon ik tijdens de Spelen alles wat ik in de loop der tijd van Ted Troost had geleerd toepassen of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

het ligt gewoon aan mij’

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?dan heb je een probleem

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Ik voelde me een vreemde eend in de bijt en wilde het liefst onder een steen kruipenvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Ik vond het schaatsen nog leukje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Blijf ‘alsjeblieft’ en ‘dankjewel’ zeggen

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. het aller-aller-állerongezelligste etablissement ooit

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. Liesbeth (46) is copywriter en communicatiespecialistHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Libelle samen met Blijdorp Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Meedoen kan tot en met 11 decemberop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van Waarom je je telefoon nóóit in je broekzak (of bh) moet stoppenYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

Werd jij zelf niet beticht van dopinggebruik?-Voetbal

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Liesbeth (46) is copywriter en communicatiespecialistdagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.Schaufenster Fischereihafen De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voor5 redenen om snel een lang weekend naar Bremen een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  Dat was een perfect samenspel geweest van binnen en buiten voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Toch moet er nog meer onderzoek komen

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

-team te laten filmen in zijn hut: die zaak staat namelijk permanent leeg wegens ongezellig  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Het Alexander von Humboldt-schip voor docenten.

Yogalessen bij Yoga MeirinkKing Louie-jurkje of spijkerbroek aan en klaar zijn ze om hun

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? We weten natuurlijk allemaal allang dat noten gezond zijnVoeg dan het mailadres De zoon van Ines en het meisje met wie hij af en toe afspreekt zijn allebei 12 jaar direct toe aan jouw contacten!