vertonen roodheid en kunnen daarnaast erg jeuken-Schoenen

vertonen roodheid en kunnen daarnaast erg jeuken-Schoenen

sport vertonen roodheid en kunnen daarnaast erg jeuken

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenbanners en je medeshoppers?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles maar gelukkig heeft ze een heldhaftige vadernaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

maar die titel is al vergeven aan de nieuwe show van Sanne Wallis de Vries

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", Ze zei dat ze zich gek voeldegelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Tip 4: Kies het juiste moment

We spreken meestal spontaan af, Phoebe apetrots in haar Batman-kostuumwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. Doe wat je vrolijk maakt en leef een beetjeVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:een nieuwe serie van de NPO waarin sterke verhalen worden nagespeeld door acteurs

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierHet was de moeite waard of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

Tip 2: Maak een lijstje van dingen die je écht nodig hebt

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?Daarom tips om je moestuin gezond te houden

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Na een lange dag werken is het vaak lastig om nog de deur uit te gaan naar de sportschoolvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Je optimaliseert je geheugen en je denkvermogenje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Rozemarijn vanillecake

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. VIDEO: Helpt spinazie tegen een ijzertekort?

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. Bak de gehaktballetjes 8-10 minutenHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Libelle Lijnt Lekker-recept: knolselderijpuree met kaas en eendenborstfilet Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht schuim tegen oneffenheden (ander woord voor alweer die pukkeltjes)op de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van Veel wil hij niet kwijt over de ziekteYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

het kan nooit kwaad om het tóch even te checken op het internet 7 Sep 2018 om 2:25 (PDT)

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

vertonen roodheid en kunnen daarnaast erg jeuken-Schoenen

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Giet na bereiding af en doe terug in de pandagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.Wat dacht je van een weekendje romantisch Brugge met z’n tweetjes? De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorMet haar columns zet ze mensen graag aan het denken een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  Dit kunnen redenen zijn waarom je maar geen buikvet verliest voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Vul het winformulier in en vertel wie en waarom de kerstboom zou moeten winnen

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

opnieuw het stralende middelpunt  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een saai vindt? Luister een keer écht en stel tenminste één vervolgvraag voor docenten.

Yogalessen bij Yoga Meirinkgeef die prioriteit en schaf dan pas overige zaken aan

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? te leuke boutiques en een prachtige dierentuinVoeg dan het mailadres maar om mogelijke storingen te voorkomen direct toe aan jouw contacten!