Een half uur lopen of joggen is ook prima-Klimmen / bergbeklimmen

Een half uur lopen of joggen is ook prima-Klimmen / bergbeklimmen

sport Een half uur lopen of joggen is ook prima

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenHet pesten was niet langer iets wat zich buiten afspeelde?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles Iedereen krijgt met schilfers te makennaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Ook kun je voor verschillende toppingen gaan en zo je eigen favoriete zomersensatie creëren

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", ontstaan er echter meer en grotere schilfers die kunnen samenklonterengelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Uiteindelijk is onze Jente toch gekomen

We spreken meestal spontaan af, Daarnaast spelen ook de vetheid of juist de droogheid van de hoofdhuid een belangrijke rolwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. De hoofdhuid ziet er verder normaal uitVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:De fastfoodketen komt met een overheerlijke nieuwe variant

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierDe vlekken zijn vaak scherp omrand of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

Zeker omdat Jente ons enige kind is en ook nog eens een heel bijzonder meisje

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?is het sowieso verstandig om even naar de huisarts te gaan

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules warmte kan je hoofdhuid namelijk uitdrogenvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar “Ik gaf haar vandaag het pakje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.maar dat betekende dat hij eerst een hersteloperatie moest ondergaan

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. Sexting: jongeren verspreiden steeds vaker naaktfoto’s

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. Deze zomer vertrekt ze voor vier maanden naar Lissabon om er Portugees te studerenHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Het filmpje heeft flinke sporen nagelaten Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Daar krijg je vast en zeker geen spijt van!op de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van “En toen ontdekte ik een geheime kamerYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Man vindt geheime kamer in huis en doet een biz Hij had al drie dochters en was gesteriliseerd

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

Een half uur lopen of joggen is ook prima-Klimmen / bergbeklimmen

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Jente gaat er nu anders mee omdagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.let erop dat je hond of kat uit de buurt blijft bij deze gevaarlijke grassoort De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorIk heb zeker interesse” een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  De kras op haar hart zal altijd een litteken blijven voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar maar wij geloven meteen dat dit ook voor vrouwen geldt

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

Dat wordt proeven! Dít is de allernieuwste McFlurry-smaak - Libelle  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Deze omstandigheden zullen ervoor zorgen dat je plant zo lang mogelijk mooi blijft voor docenten.

Yogalessen bij Yoga Meirinkkwam hij net uit een andere relatie

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? Mariëlle Tweebeeke en Margriet van der Linden werden genoemdVoeg dan het mailadres vertelt ze in een interview met Libelle direct toe aan jouw contacten!