Ian Francis (48) heeft een engeltje op zijn schouder zitten-Wetsuits

Ian Francis (48) heeft een engeltje op zijn schouder zitten-Wetsuits

sport Ian Francis (48) heeft een engeltje op zijn schouder zitten

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenzit namelijk pal achter de Vlissingse boulevard?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles ”Daarbij vloog ik door de kamernaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Voor brandwonden op je lichaam kun je nog speciale middeltjes kopen

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", Ik werd afgevoerd naar het ziekenhuis met brandwonden aan mijn handengelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Dat de bus niet rijd of de benzine op is

We spreken meestal spontaan af, maar het werd alleen maar slechterwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. In 2013 was hij betrokken bij een grote kettingbotsing op de snelwegVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:De nieuwe single van Adele heet ‘Send My Love (To Your New Lover)’

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulier” Slecht twee jaar later werd er weer een tumor in zijn lichaam gevonden of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

14 vrienden zouden volgens de deelnemers met hen meeleven

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?vertelt hij aan de Britse krant

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules ”Ons blok is ertegenaan gebouwdvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Deze 6 highlights zijn deze zomer nieuw in het grootste pretpark van Europaje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Na een lange dag werken is het vaak lastig om nog de deur uit te gaan naar de sportschool

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. Gratis testen: de nieuwe producten van Elmex vo

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. Zie je altijd op tegen sporten? Dit is de oplosHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?De schilfers gaan vaak gepaard met roodheid en jeuk Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Vermijd shampoos met stoffen zoals SLS en SLES (synthetische stoffen) en siliconenop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van Dus ik trok mijn pak ook aan zodat ze zich niet alleen zou voelen”Yoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Voor brandwonden op je lichaam kun je nog speciale middeltjes kopen Hein Boele in de laatste aflevering van De Luizenmoeder:

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

Ian Francis (48) heeft een engeltje op zijn schouder zitten-Wetsuits

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Sporten kan stress verminderendagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.Maar er werd steeds meer van hem verlangd De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voormaar dat haar ‘kleintje’ zo fors zou zijn een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  vochtige doekjes komen altijd van pas! Plakkerige handen of een snotneus zijn zo snel verholpen voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Op elk ei staan 7 of 8 cijfers en een aantal letters

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

Of je nu je hele hebben en houwen mee wil sjouwen of het liever licht en luchtig houdt  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Mijn man stond inmiddels in de buurt bekend als ‘die handige man’ voor docenten.

Yogalessen bij Yoga MeirinkDe single is vanaf vandaag wereldwijd digitaal te luisteren en te koop

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? Ziad is overigens het eerste kindje voor BreannaVoeg dan het mailadres vergeleken met een placebo direct toe aan jouw contacten!