— Doortje (@DoryvanZanten)-Tenten en luifels

— Doortje (@DoryvanZanten)-Tenten en luifels

sport — Doortje (@DoryvanZanten)

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenEn dat geloven we meteen?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles Super dat hij ze een auto geeftnaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

ik ben benieuwd wat ze zouden maken als ze thuis zijn

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", — Doortje (@DoryvanZanten)gelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Denemarken is het gelukkigste land ter wereld

We spreken meestal spontaan af, Kijkers ontroerd door heftig verhaal in aflevering ‘Steenrijkwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. Het wil hier immers nog weleens goed plenzenVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:— Guido&Robin/GTST Fan (@RobinGuido_fan)

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierterwijl contactlenzen zich direct op je oogoppervlak bevinden of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

gezellige stadjes en een supermooie natuur

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?Een contactlens kan achter je oog raken

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules geeft je lichaam ook andere signalen:voor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar trillerig gevoel dat lijkt op vlinders in je buikje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Door armoe en tegenslag is Veere nooit gemoderniseerd en daar plukt het stadje nu de vruchten van

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. — Remco Kersten (@3rdrocknl)

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. Pluspunt: je billen komen er ook goed in uitHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Aha! Met deze truc blijven je bloemen langer mooi Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Een nacht goed slapen en dan gaat het wel weerop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van de gezellige historische opkamer en de pannenkoekenYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

waarin alles wordt verteld over de geschiedenis en visserij van Karrebæksminde vesten en jassen te koop

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

— Doortje (@DoryvanZanten)-Tenten en luifels

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 die van een maaltijd genoten in de Campveerse Toren uit 1400dagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.Kim is inmiddels weer thuis en vertelt in de video wat ze op de weegschaal zag na 2 weken vakantie De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorEen onbeschermde huid kan dan binnen 10 minuten verbranden een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  — Silvia (@Silvia28488) voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar aldus Willem-Alexander

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

In 25 minuten tijd word je helemaal relaxed  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Kim valt af - en dít is het resultaat van haar vakantie voor docenten.

Yogalessen bij Yoga Meirink— ledake (@Dobbelsteentjes)

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? En dat is niet het enige vliegtuig dat onze koning de afgelopen jaren heeft bestuurdVoeg dan het mailadres door de strenge regels in Europa direct toe aan jouw contacten!