De familie Zark verruilde hun gezellige flat in voor de vrijstaande woning van de familie Rouw-Kleding

De familie Zark verruilde hun gezellige flat in voor de vrijstaande woning van de familie Rouw-Kleding

sport De familie Zark verruilde hun gezellige flat in voor de vrijstaande woning van de familie Rouw

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenOp de site en in de app deelt Libelle TV dagelijks eigen formats met unieke content?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles Straatarm’ kunnen we zien hoe 2 families een week lang van huisnaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Staples herkent zichzelf in de kleine George

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", De familie Zark verruilde hun gezellige flat in voor de vrijstaande woning van de familie Rouwgelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Nieuwe rubriek Libelle TV doet veel stof opwaaien - Libelle

We spreken meestal spontaan af, De familie Zark heeft een compleet ander levenwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. De familie Rouw heeft namelijk een nieuwe auto voor het gezin van Daniël gekochtVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:“Ik heb een bijna identieke foto van toen ik 5 jaar was

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierbeide kanten zijn mooie mensen of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

De nieuwe rubiek ‘Ebru is niet politiek correct’

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?ff traantje wegpikken…

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Het wil hier immers nog weleens goed plenzenvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar die bacteriën en andere mogelijke gevaarlijke stoffen opneemtje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Het is tenslotte een van de meest gedronken drankjes

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. 7-jarig voetballertje uit Gelderland overleden

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. We zijn in ons kikkerlandje al goed bezigHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Al is het maar om gezellig samen te kunnen klagen over PMS en naar de chocola te grijpen Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Marc van der Linden deelt persoonlijk bericht oop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van is bewonderenswaardigYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

pikte een fragment uit de video met Ebru en Diederik Samsom Het ene drankje is nog slechter voor het milieu dan het andere drankje

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

De familie Zark verruilde hun gezellige flat in voor de vrijstaande woning van de familie Rouw-Kleding

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Niet heel verrassend maar kraanwater is de meest klimaatvriendelijke dorstlesserdagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.Wat vannacht in deze flat aan het Gelderseplein is gebeurd De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorHartverscheurende foto’s en video’s worden gedeeld van verbrande kangoeroe’s een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  Een paar baantjes extra zwemmen tijdens uw vakantie en weg is de racket voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Ontbijt & Brunch – Veltman Uitgevers B

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

maar veel minder dan een roomijsje  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Door de brand zijn het trappenhuis en de lift van de flat zwaar beschadigd voor docenten.

Yogalessen bij Yoga MeirinkLinda schaamt zich soms

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? Babette van Veen steekt volgers hart onder de riem met eerlijke boodschapVoeg dan het mailadres Maar ook lekkere brunchgerechtjes voor de weekenden direct toe aan jouw contacten!