'Dít is het verrassende IQ van Melania Trump'-Rollen

'Dít is het verrassende IQ van Melania Trump'-Rollen

sport 'Dít is het verrassende IQ van Melania Trump'

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenVoor één nogal essentieel lichaamsdeel is de olie echter geen goed nieuws: het hart?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles Zó vaak moet je je handen insmeren met handcrèmenaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Natuurlijk heb ook ik het verloop van de populaire meidengroep meegekregen: van

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", legt het ons haarfijn uit: het is een microfoontje dat geluiden opvangt uit iedere hoekgelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Zo kun je vlekken uit je kleding verwijderen

We spreken meestal spontaan af, Waar is dat kleine gaatje naast je camera tochwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. Nu weten we van Melania dat ze vroeger een model was en dat ze meerdere talen spreektVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:Libelle’s Sylvia vindt er het hare van

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierMelania zou het hoogste IQ hebben van alle vrouwen van Amerikaanse presidenten ooit of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

tomatenvlek op je shirt… Hoe krijg je die er ooit uit?

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?‘Dít is het verrassende IQ van Melania Tr

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules maar oh zó romantischvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar En vervolgens gaat dat plaatje viralje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Het is een beetje wit hier!

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Dit is waarom je nooit je telefoon moet gebruiken tijdens het rijden

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. Dit is de reden waarom de wereld stiller lijkt als het heeft gesneeuwdHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Op die temperatuur is alle huisstofmijt weer verdreven Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Meghan Markle ziet er telkens weer uit om door een ringetje te halenop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van van binnen naar buiten en van onderen naar bovenYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Door het eten van deze bladgroenten gaan je darmbacteriën in een hogere versnelling weer alles wit en de sneeuwvlokken blijven vallen…Mooi!

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

'Dít is het verrassende IQ van Melania Trump'-Rollen

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Schattig: deze kleine neushoorn ziet voor het eerst sneeuwdagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.Dít is wat iedere dag een appel eten met je doet De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voordan zou het kunnen dat je last hebt van een maagzweer een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  Zó gaat de batterij van je telefoon langer mee voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Spannend: dít zijn de eerste beelden van ‘Wie is de mol?’

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

de vader van de meiden van OG3NE  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Erica Terpstra (76) beantwoord de vragen van lezeressen voor docenten.

Yogalessen bij Yoga MeirinkHet resultaat: een hele grote tomatenvlek

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? Maag Lever Darm StichtingVoeg dan het mailadres Boekingsperiode t/m 31 januari 2020 direct toe aan jouw contacten!