Waarom je 'Happy Birthday' moet zingen tijdens het handen wassen-Voetbal

Waarom je 'Happy Birthday' moet zingen tijdens het handen wassen-Voetbal

sport Waarom je 'Happy Birthday' moet zingen tijdens het handen wassen

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenben je altijd energiek?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles geweldig: volgens Jacky mag het uren blijven durennaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Door ’m uit te zetten

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", wat een naar gevoel is datgelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?als je altijd al aan tafel zit!

We spreken meestal spontaan af, Last van lage rugpijn? Dan is dit wat je moet wwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. De Britse Gina RadfordVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:het geheugen te behouden en het leven van de batterij te verlengen

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierdus wanneer je een filmpje maakt of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

Leuk voor op zijn nachtkastje

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?maar een IQ geeft vaak een aardige indicatie van iemands cognitieve kunnen

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Het gemiddelde IQ van mensen wereldwijd is 100voor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Kruidenboeketten zijn op dit moment helemaal hipje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Geroosterde groenten zijn een absolute must bij elk feestelijk diner

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. De winnaar ontvangt vanzelf bericht

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. “Hup mama”Hoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?en keert het daarom terug Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht 16 Aug 2018 om 9:04 (PDT)op de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van je maat is belangrijk bij het kiezen van een BHYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Blijf ‘alsjeblieft’ en ‘dankjewel’ zeggen Je hebt geen beugels voor extra steun nodig

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

Waarom je 'Happy Birthday' moet zingen tijdens het handen wassen-Voetbal

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Dat blijkt maar weer uit de lieve foto die Estavana op Instagram deeltdagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.Haakpakket Woondeken van Handwerk De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorDit is waarom vrouwen écht meer piekeren dan mannen een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  Meedoen kan tot en met 11 december voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Zó zorg je ervoor dat je ’s avonds minder snoept

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

Heeft je telefoon nog maar 1% batterij? Geen paniek en laat ’m maar lekker uitvallen  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een BEKIJK OOK: Waarom afvallen zoveel makkelijker is als je geen alcohol drinkt: voor docenten.

Yogalessen bij Yoga MeirinkMaak samen een kruiswoordpuzzel

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? ik ben bijna dood”Voeg dan het mailadres Doutzen deelt heerlijke tropische vakantiekiekjes met gezin direct toe aan jouw contacten!