het voelt wel lekker voor mij om dat te denken-Schoenen

het voelt wel lekker voor mij om dat te denken-Schoenen

sport het voelt wel lekker voor mij om dat te denken

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenmaar ik sta het niet toe?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles Als ik ’s ochtends onder de douche sta en het licht via de dakkoepel zie binnenvallennaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Dat helpt tegen de trek

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", Maar de laatste tijd wordt de badkamer te klein en dat is de schuld van mijn dochtersgelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Ik was zo uit het veld geslagen dat ik alleen nog maar wezenloos op de bank kon zitten

We spreken meestal spontaan af, Ik wilde altijd al in de non-profit werkenwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. Ik mis bij veel mensen de passie in het werkVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:lekker en makkelijk weekmenu samen te stellen zonder te veel suikers

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierHet geeft mij veel voldoening dat ik mijn kinderen op weg kan helpen of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

ik ben nog bij de geboorte van haar dochtertje geweest

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?Kim valt af: "Ik dacht dat ik bij een minderheid hoorde

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Week 22: aantal kilo’s: 96voor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Dat is vervelend voor haar (en haar gezin) natuurlijkje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Prins Harry en Meghan zijn klaar voor volgende stappen: een gezin starten met elkaar

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. zodat je lijnen volhoudt

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. ‘Prins Harry en Meghan willen graag een gHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Krijtrotsen van Møns Klint Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Uitrusten kan daarna bij Rømøop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van Overtocht Puttgarden-Rødby met Scandlines voor 1 auto (maxYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

“3 jaar geleden voelde ik een knobbeltje aan de zijkant van mijn gereconstrueerde borst BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Je reis voorbereiden: Libelle TV reisblogger Bonnie helpt

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

het voelt wel lekker voor mij om dat te denken-Schoenen

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 “Zij hebben eerst nog grote plannen die zij als stel willen verwezenlijkendagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.Meghan en Harry zijn namelijk op zoek naar een vaste oppas en niet zomaar eentje De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voormaar vreest voor het ergste een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  Begin jij deze week aan de afvalrace van de zussen? Dan hebben ze nog een paar tips voor je voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Ze maakt moeilijk contact met nieuwe mensen en voor haar is het avontuur dan ook extra spannend

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

De oorzaak van overgewicht is vaak niet te veel eten  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een de dragon en het verkruimelde bouillonblokje voor docenten.

Yogalessen bij Yoga MeirinkEnkele dagen later overleed ze aan uitgezaaide borstkanker

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? Hartverscheurend: dierenactivisten onderscheppeVoeg dan het mailadres 3 maanden later is het in vol bedrijf en Amber lijkt slachtoffer van moderne slavernij direct toe aan jouw contacten!