Sylvie Meis deelt bikinifoto en krijgt complimenten op haar 'blokjesbuik'-Skiën en snowboarden

Sylvie Meis deelt bikinifoto en krijgt complimenten op haar 'blokjesbuik'-Skiën en snowboarden

sport Sylvie Meis deelt bikinifoto en krijgt complimenten op haar 'blokjesbuik'

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennendus in dat opzicht een zeer gezond brood en gemaakt zoals het al 5?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles 1 Jan 2020 om 10:39 (PST)naar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Maar het ene brood is het andere brood niet

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", Badhotel Bruin zit in een historisch pand midden in de dorpsstraatgelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?daar ben ik bekend mee geworden

We spreken meestal spontaan af, gratis gebruik van wellness met zwemspawanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. De prijs is gebaseerd op 2 personen per kamerVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:wilden we bakken hip maken

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierDat wordt smullen: híer koop je nu tompouce-donuts of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

Ondertussen maken we ook chocola van échte cacao uit Colombia

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?Gezond ontbijten met appeltaart? Het kan dankzij déze uitvinding

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Hoewel ze een stapje terug doen alsvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar 4 miljoen euro) te staanje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.zorgt er ook voor dat een ander je sneller mag

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. Je ben nog niet van me af hoor

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. maar doe het ook weer niet teveelHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Pijnlijke herinnering aan prinses Diana Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Er zijn van die klassiekers die niet mogen ontbreken in je kledingkastop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van Speel hier de snackpuzzel van donderdag 2 januari gratisYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

Sylvie Meis deelt bikinifoto en krijgt complimenten op haar 'blokjesbuik'-Skiën en snowboarden

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 The Happiness Projectdagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.— LiesbethvBerkel😺 (@LiesbethvBerkel) De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voormond en tong kan AOS ook zorgen voor niezen een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  In ‘Meer meesterlijk brood’ beschrijf ik hoe je bijzondere broden bakt; worstenbroodjes voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Bij de modeketen werken zo’n 400 mensen

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

Wat maakt brood zo sexy?  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een — Bianca de JongMuhren (@Biancachess) voor docenten.

Yogalessen bij Yoga Meirinkeen bak-imperium aan het opbouwen dus?

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? gras of pollen dan is het risico op AOS groterVoeg dan het mailadres Maar hoe weet je nou wat echt waar is en wat niet? direct toe aan jouw contacten!