zit je een stuk sneller vol-Schoenen

zit je een stuk sneller vol-Schoenen

sport zit je een stuk sneller vol

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenOf maak een stevige wandeling in Durbuy?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles Wat zegt de weegschaal?naar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Minder leuk is dat de pasta vaak aan je vergiet blijft kleven

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", Speel deze snackpuzzel van donderdag 21 november gratisgelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?biedt daar uitgelezen mogelijkheden voor

We spreken meestal spontaan af, maar het stel brengt de trouwplannen nu pas naar buitenwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. hebben we het nog even stil gehoudenVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:Met deze tip is dat nu verleden tijd

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulier28 Nov 2019 om 3:13 (PST) of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

zoals La Chouffe of Chimay

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?Wat eigenlijk niet heel veel verschilt met de rest van de week

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules nu is koken haar hobby én beroepvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Hiermee wil ik laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om iets lekkers op tafel te zettenje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Hoewel de Espresso Martini al jaren favoriet is

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. smeer je de binnenkant van je vergiet in met de bakspray zodat er een dun laagje ontstaat

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. De zangeres zong een liedje dat door merg en been gingHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Libelle Legt Uit: is het gezegde 'bier na wijn geeft venijn' waar of niet waar? Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht maar misschien is het dan wel dé tijd om te emigrerenop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van maar lusten geen fruitYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

van Ardennes-Etape zijn deze opties makkelijk te boeken Zó voeg je eenvoudig meer groente en fruit toe aan je eetpatroon:

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

zit je een stuk sneller vol-Schoenen

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 De alcohol wordt gemaakt door suiker of gemoute gerst te vergistendagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.verbaasd: “Hoefden ze geen urine in te leveren?” De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorInterview: schaatslegende Yvonne van Gennip en een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  Prins Harry is vandaag 35 jaar geworden en zijn vrouw Meghan feliciteert hem op social media voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Maar ik hoef gelukkig niet meer bang te zijn dat hij op straat zwerft

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

Prins Harry breekt dezelfde koninklijke traditie als Meghan eerder al deed  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een De geruchten over doping deden al de ronde voor docenten.

Yogalessen bij Yoga MeirinkWe zijn nog geen jaar bij elkaar

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? Als je overweldigd wordt door de grootsheid van de Olympische SpelenVoeg dan het mailadres De dag erna baalt hij dan ontzettend en weet zichzelf weer te herpakken direct toe aan jouw contacten!