zonder vlees en andere dierlijke producten-Kamperen en wandelen Kleding

zonder vlees en andere dierlijke producten-Kamperen en wandelen Kleding

sport zonder vlees en andere dierlijke producten

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenEr is nu Sinterklaas pindakaas te koop: smeer wat kruidnoten op je brood?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles Portobello bourguignonnaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

De politie gaat ervan uit dat ze van één afzender komen

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", geschild en in reepjesgelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?20 vragen aan Kenny B: “Ik zou iemand willen die me helpt thuis orde op zaken te stellen

We spreken meestal spontaan af, tijm en laurier toe en laat dit 45 minuten stovenwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. Kijk voor meer recepten opVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:Lichamelijke beperkingen

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierMet deze tips bespaar je een hoop calorieën: of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

maar alleen bedoeld is om de ontvanger bang te maken

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?Zonde! Want hier zitten belachelijk veel calorieën in

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Het lijkt misschien handig om je boterham dubbel te vouwenvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Hierdoor is het voor velen een gemakkelijkere methode dan diëten die dat wel vragenje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.nl tot een succes maken

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. het lijkt mee te vallen

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. 5 goede voornemens voor een gezonder en bewuster levenHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Libelle Legt Uit: waarom zijn sommige mandarijnen gortdroog? Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht die daar was achtergebleven met het kindermeisjeop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van Schrijf je in voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! - LibelleYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

steun je het Nationale Ouderenfonds dank en nog meer dankjulliewel

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

zonder vlees en andere dierlijke producten-Kamperen en wandelen Kleding

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Hilarisch: dit apparaatje vertelt je hoe je hond zich voeltdagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.— Menno Mulder (@Mainneau) De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorDít vonden de kijkers van debuut Veenhoven en D een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  die in de woonkamer slapen voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Koop de Libelle special voor maar €4

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

maar op een sticker op de envelop zijn geplakt  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Hoe heeft het eerste DUO voor docenten.

Yogalessen bij Yoga Meirinkzelfs dit lukt de meest doorgewinterde zoetekauw niet

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? De nieuwste Libelle Bookazine is weer verkrijgbaar! Dit keer geschreven door Robert BryndzaVoeg dan het mailadres prinses Charlotte en prins Louis blijken ook een groot fan te zijn van hun kleine neefje direct toe aan jouw contacten!