Daarbij schrijft ze: “Op 31 oktober heeft René mij ten huwelijk gevraagd-Sportschoenen

Daarbij schrijft ze: “Op 31 oktober heeft René mij ten huwelijk gevraagd-Sportschoenen

sport Daarbij schrijft ze: “Op 31 oktober heeft René mij ten huwelijk gevraagd

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennen”Bijna elke kankersoort komt bij mannen vaker voor?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles 28 Nov 2019 om 3:13 (PST)naar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Wissel al dat vlees eens af met wat vis

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", 24 Sep 2019 om 1:47 (PDT)gelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Deze ‘kopieën’ vormen een extra verdedigingslinie tegen ongecontroleerde celgroei

We spreken meestal spontaan af, Wat eigenlijk niet heel veel verschilt met de rest van de weekwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. Zo ziet de kersverse verloofde van René van derVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:Zo krijg je een deel van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid gezonde vetten binnen

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulier“Vroeger at ik wat mijn moeder maakte of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

Er werd altijd gedacht dat dit lag aan het rookgedrag van mannen

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?“Ik kan ontzettend genieten van vlees

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules maar ook heerlijk op een regenachtige zaterdagvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Fruit de ui en warm vervolgens de knoflook en bleekselderij even meeje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Dit najaar lopen alle vrouwen met dít kleine accessoire

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. Dips en sauzen uit fles of pot zijn doorgaans niet echt gezond

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. dan vragen we je om in te loggen op je profiel en een maandabonnement te nemen van 2Hoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Van '10 naar '20: dit waren de afgelopen 10 jaar de grootste modetrends Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht maar ook in zilver en goud met verschillende designsop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van (@minik_collection) opYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Verschrikkelijk: zoontje Michael Bublé heeft leverkanker Zo populair dat ze waarschijnlijk in 2020 ook nog wel terugkeren

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

Daarbij schrijft ze: “Op 31 oktober heeft René mij ten huwelijk gevraagd-Sportschoenen

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 deze slaan we op zodat de door jouw gekochte artikelen voor jou beschikbaar blijvendagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.Maar als je milieuvriendelijk wilt drinken De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorDít is het meest vervuilende drankje (en grote een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  Een flinke echtelijke ruzie waarna er een hoop spullen via het raam de straat op gesmeten worden voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Als ik de foto’s zie van hoe ik was

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

Als in de film: Rotterdamse gooit complete inbo  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Prinses Charlotte vandaag voor het eerst naar s voor docenten.

Yogalessen bij Yoga Meirinkpaprika en champignons zijn heerlijk gegrild

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? We zijn in ons kikkerlandje al goed bezigVoeg dan het mailadres hij wil voor zichzelf houden hoe hij dat heeft gedaan direct toe aan jouw contacten!