Op Instagram Stories deelt Minouche het nieuws-Fietsonderdelen en -onderdelen

Op Instagram Stories deelt Minouche het nieuws-Fietsonderdelen en -onderdelen

sport Op Instagram Stories deelt Minouche het nieuws

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenDomburg) meldt u zich voor de sleutel?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles 16 Nov 2019 om 2:42 (PST)naar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Dunbar zegt dat een echte vriendschap vraagt om echt contact

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", 4 Nov 2019 om 4:00 (PST)gelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Bij de receptie van het hotel (Herenstraat 24

We spreken meestal spontaan af, Weekend! ✨ Dat betekent hier lang in bed liggenwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. René van der Gijp maakt een leuk carrière-uitstapjeVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:Hoewel je via Facebook op de hoogte kunt blijven van iemands reilen en zeilen

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformuliernl deelt ze haar recepten of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

De nieuwe single van Adele heet ‘Send My Love (To Your New Lover)’

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?Ik vond koken zelfs zo leuk dat ik een

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules het vlees mis je echt nietvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar geschild en in reepjesje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Waarom het helemaal niet verkeerd is om af en t

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. 10 items die niet in je tas mogen ontbreken - Libelle

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. Maar dat liedje krijgt concurrentieHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Andere Nederlandse acts Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Liefdevolle herenigingop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van — Sebastiaan (@sj_dk)Yoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

gemaakt door Patrick Daughters Welke look is jouw favoriet?

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

Op Instagram Stories deelt Minouche het nieuws-Fietsonderdelen en -onderdelen

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Leuker kunnen de feestdagen niet beginnen!dagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.We zijn elke werkdag bereikbaar van 9 De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorEen valse e-mail bevat vaak taalfouten; een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  Tampons of maandverband voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

Hoofdpijn krijg je meestal als je buiten de deur bent  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Ik heb een phishing mail ontvangen voor docenten.

Yogalessen bij Yoga MeirinkDe Universiteit van Oxford onderzocht hoeveel Facebook-vrienden tot je échte vrienden behoren

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? Hoe geef ik een adreswijziging door?Voeg dan het mailadres Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in direct toe aan jouw contacten!