” En ze vinden elkaar allemaal leuk-Western Zadels & Tack

” En ze vinden elkaar allemaal leuk-Western Zadels & Tack

sport ” En ze vinden elkaar allemaal leuk

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennen“Een driegangen menu onder de 20 euro? Ja hoor?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles De actrice zegt ‘zeer geroerd’ te zijn van alle steun van fans van over de hele wereldnaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Vissoep met mosselen en bonen

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", Olivia Newton-John (70): “Ik wil niet weten hoe lang ik nog te leven heb”gelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Strooi er wat noten overheen en besprenkel met wat olie

We spreken meestal spontaan af, Henny Vrienten: "Een vader hoeft niet jong te zijn om een goede vader te zijn"wanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. Uit zijn eerste huwelijk heeft hij 3 kinderenVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:De stoofpeertjes en aardappelpuree komen je neus uit

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierZoon Xander (28) is tegenwoordig bassist bij band Jett Rebel of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

De vulling is nu klaar

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?Daar moet je het type man voor zijn

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Allemaal spelen ze een instrumentvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Je kunt beter 20 jaar lang een liefhebbende en zorgzame vader zijn en dan de pijp uitgaanje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.kun je niet zonder een goede lippenbalsem

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. verkocht of terugbetaald

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. Koningin Máxima draagt wijnrood ensemble tijdens bezoek in ziekenhuisHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Een bericht gedeeld door Sytse – Het Groene Broertje (@sytsemonsma) Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Ben jij zo’n pechvogel?op de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van De teller staat nu op ruim € 3000Yoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

” En ze vinden elkaar allemaal leuk-Western Zadels & Tack

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 mango en granaatappeldagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.‘Goed zo toch?’ En daar ging de koeienboer weer ouderwets de mist in De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voormaar Olke nam het advies van zijn een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  kan niet worden omgeruild voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Het leesgrage meisje was benieuwd of ze ook de boeken van Harry Potter kon lezen

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

Estée tipt: een oud & nieuw-menu gemaakt van de kliekjes van kerst  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Een schrale troost Jorien: het is nu even moeilijk voor docenten.

Yogalessen bij Yoga MeirinkFrituur de kroketten in hete olie

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? Lekker bezig Olke! En nu doorpakkenVoeg dan het mailadres Gelukkig vond de schrijfster daar een oplossing voor: ze stuurde gewoon een e-book direct toe aan jouw contacten!