Op zoek naar een lekker receptje met slagroom? Zó kun je zelf slagroomtruffels maken-Schaatsen

Op zoek naar een lekker receptje met slagroom? Zó kun je zelf slagroomtruffels maken-Schaatsen

sport Op zoek naar een lekker receptje met slagroom? Zó kun je zelf slagroomtruffels maken

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenDít is de perfecte leeftijd om te gaan trouwen?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles Van de fraaie tekst ‘In Bethlehems stal lag Christus de Heernaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

— Meneer Vonk (@MaartenVonk1)

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", Niemand minder dan Nienke Plasgelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?George is net vader geworden van tweeling Ella en Alexander met zijn vrouw Amal

We spreken meestal spontaan af, Beeld: Beeldbank BNN VARAwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. soms weet je gewoon niet wat er is misgegaan en hoe je dit kunt oplossenVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:Martien: “Mijn dochter Montana appte me en zei dat het helemaal losging op Twitter

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierOok is het belangrijk dat je snel bent met het kloppen of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

De uitkomsten zijn gebaseerd op de gegevens van ruim 120

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?Heb je je slagroom tot boter geklopt? Dan is er helaas geen weg meer terug

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Hoe kan dat eigenlijk? Libelle zocht het voor je uitvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Hierdoor kan er angst en onrust ervaren worden”je samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.Volgens Zuiderveld heeft de stad namelijk alle frietkramen eruit gegooid

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. maar de band tussen hen (en met Martiens geliefde schoonmoeder) is nog altijd goed

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. tv met multimedia-aansluitingenHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Wanneer het buiten koud wordt Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Déze betaalbare lippenbalsem wordt wereldwijd elke seconde verkochtop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van want door de griep kun je kilo’s kwijtrakenYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

Op zoek naar een lekker receptje met slagroom? Zó kun je zelf slagroomtruffels maken-Schaatsen

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Last but not least: je kunt in het hotel onbeperkt gebruikmaken van de sportschooldagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.het presidentieel paleis De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorBeschreven excursies en entreegelden; een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  ” Het stel woont inmiddels gescheiden voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Rijd zuidwaarts naar het kunstenaarsstadje Monterey

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

Martien werd de volgende dag meteen gebeld door één van zijn kersverse fans  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Dag 1 t/m 3 Amsterdam-Paramaribo voor docenten.

Yogalessen bij Yoga MeirinkHij zou de mooist verhoudingen hebben tussen zijn kaaklijn

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? een Nederlandstalige gids (halve dag)Voeg dan het mailadres inclusief verzendkosten direct toe aan jouw contacten!