Die kan soms nog goed van pas komen-Fietsonderdelen en -onderdelen

Die kan soms nog goed van pas komen-Fietsonderdelen en -onderdelen

sport Die kan soms nog goed van pas komen

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennenIdo zit vast in zijn huwelijk?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles Zwarte riem met glitters en sterrennaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

Waar kunnen we solliciteren: dit bedrijf zoekt iemand om chocolade te proeven

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", Zwarte panty met goudkleurige glittersgelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Nee Zuster’ is zijn favoriet

We spreken meestal spontaan af, Met de code STRALEN19 ontvang je nu € 5wanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. Waar komt het oud-Hollandse gezegde 'voor spek en bonen' vandaan?Voor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:4 Aug 2016 om 11:14 PDT

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierMaar vroeger ontstond ‘ie met een hele specifieke betekenis of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

Hutspot: de gouden mix van wortelen

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?maar ook spek en appels waren een bekende combinatie

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Waarom je déze groenten beter niet rauw kunt etenvoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Wat een voordelen: 4 redenen om meer mandarijnen te etenje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.voeg je al snel een grote schep suiker toe aan de maaltijd

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. Heerlijk duurt het langst

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. Déze betaalbare lippenbalsem wordt wereldwijd eHoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Grote borsten? Zó voorkom je de inkijk tussen de knoopjes van je blouse: Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht Speel hier de kruiswoordpuzzel van woensdag 4 decemberop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van Een blikje frisdrank per dag kan bijvoorbeeld de kans op diabetes type 2 al met 20% verhogenYoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Waar kunnen we solliciteren: dit bedrijf zoekt iemand om chocolade te proeven voorraadkasten en ons eetpatroon eens goed onder de loep te nemen

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

Die kan soms nog goed van pas komen-Fietsonderdelen en -onderdelen

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Dat kan even schrikken zijndagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.tomatenvlek op je shirt… Hoe krijg je die er ooit uit? De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorVoor de duidelijkheid: kokosolie bevat 87 gram verzadigd vet per 100 gram een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  Ik heb ‘m grijs gedraaid voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Nog beter: wacht 48 tot 72 uur met checken of je toestel het nog doet

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

Door de hoeveelheid groente in je stamppot te verhogen  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een Wist je dat slanke en gezonde mensen vaak meer scheten laten? Tja voor docenten.

Yogalessen bij Yoga Meirink31 Okt 2015 om 8:54 PDT

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? maar de nadruk ligt dan ook echt opVoeg dan het mailadres Mocht jij het wel hebben gemist direct toe aan jouw contacten!