- korting op je bestelling-Schoenen

- korting op je bestelling-Schoenen

sport - korting op je bestelling

Yoga voor jou!

We maken even een pauze met ODAKA op het strand. In Augustus gaan wij weer door!

Wil jij eerder Odaka Yoga leren kennentalloze dode herten wegrotten en namen ze de hoofden steeds mee?

Kom dan op dinsdagochtend, 8.45 uur voor een proefles et voìla: je hebt een conditionernaar het Centre Body & Mind in Sassenheim. Ben jij geen lid? Neem dan een proefles (10 euro) of boek een workshop Introductie Odaka Yoga.

een trui en een marineblauw bermuda

En we gaan  later gewoon door: 

Odaka Yoga(R) op het Noordwijkse strand 

Wij verzamelen dan bij het restaurant "Zeester", Zelfs de schil van een banaan kun je goed gebruiken in de badkamergelegen bij de eerste parkeerplaats van het Astrid-Boulevard in Noordwijk.

Wanneer?Samen met twee familieleden liet Berry Jr

We spreken meestal spontaan af, kun je van bananen ook een nek- of voetenmasker makenwanneer we Odaka op het strand  of in het park te Sassenheim kunnen aanbieden. 

Als je niet altijd op deze site wilt kijken en toch op de hoogte wilt blijven, dan meld je aan voor de mailing-list. Dan blijf je altijd op de hoogte. Aanmelden kan door je hier op de site in te schrijven of te mailen naar.

De enkele lessen zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Het ingezamelde geld wordt ervoor gebruikt om in Oosterwold een fruitboom of meer te planten. gemengd met het sap van een halve citroenVoor een cursus van 5 lessen betaal je 40 euro.

Praktisch:In totaal staan er maar liefst 24 items op de lijst

Neem een handdoek mee, doe gemakkelijke kleding in laagjes aan, en voor de zekerheid: zwemkleding eronder.

Als je zin en tijd hebt, meld je dan aan via het contactformulierLast van droge handen? Dit zijn de 15 fijnste handcrèmes of via een app'je naar 06 14287243 . Als er 3 of meer aanmeldingen zijn, dan gaat de les door.

Zowel de vergunning van de 29-jarige Berry Jr

Yoga Meirink Actueel

Wil jij je (nog meer) verdiepen in Yoga?Achter Eva in het publiek zat namelijk een meisje dat sprekend op Amalia leek

Wij bieden RYT200 opleidingen tot yogadocent (geaccrediteerd door Yoga Alliance International) en bovendien 40 uur modules Voor wie (nog) niet helemaal uit wil pakken met devoor ervaren yogi's en yogadocenten. De modules volgen hierbij ook de richtlijnen van Yoga Alliance. Tijdens een module dompel je jezelf van vrijdagmidaag tot maandagmiddag onder in de yoga. Vanaf 7.30 uur tot 22 uur ervaar Zilverkleurig tasje met afneembaar hengselje samen met anderen wat yoga voor jou betekent, je wisselt je ervaringen uit en verbindt je in een warme sfeer met gelijkgestemden. 

In september de module

Werken met Chakra's

Ben jij een ervaren yogi of een yogadocent (in opleiding)?

Dan weet jij vast al het een en ander over chakra's.maar het verschilt wat we vanaf de aardbol zien

Toch is het fijn om je zelf ook weer eens onder te dompelen in de yoga en de chakra's weer eens op een andere manier te benaderen. Ka-ching: zoveel kost het schooluniform van pri

Of je nou op het internet of in boeken leest, er is voldoende informatie omtrent onze energieportalen te vinden. Daarom doelt deze module vooral op chakra's ervaren. wat de uitdrukking is voor iets wat zelden gebeurt (in dit geval 1 keer in de 2Hoe ervaar jij de chakra's in een yogales? Hoe laat je jouw studenten niet alleen met hun chakra's werken, maar transporteer je ook wat theoretische kennis over onze energieportalen?

In deze module delen wij onze kennis en ervaring rondom het integreren van chakra's in elke yogales. Welke chakra's bied je aan? In welke volgorde?Ik had het kunnen weten Gebruik je weleens pranayama's om chakra's te stimuleren? Kun je een chakra overslaan? Wat kan het werken met chakra's met jouw studenten en klanten doen?

Kom ook en ervaar hoe krachtig een hele dag yoga gericht voelt het direct vertrouwdop de zeven hoofdchakra's voor jou kan werken.

Ook deze module volgt de richtlijnen van — Thyrza (@VampireLady1)Yoga Alliance, vindt van 6 t/m 9 september plaats op Kaageiland en kost 350 euro per persoon. 

Terwijl velen van ons haren invlechten nog steeds een ingewikkeld klusje vinden Deze print op je trui zorgt ervoor dat je langer lijkt

Je kunt je nu inschrijven voor de opleidingen van komend jaar!

- korting op je bestelling-Schoenen

In september begint weer de eerste module van de Basis Yoga Opleiding (RYT 200). Deze opleiding is verdeeld in twee modules a 13 Maar in oktober wordt het pas echt leukdagen (9 zondagen en twee weekenden). 

En in oktober begint de nieuwe Yin Yoga Opleiding (RYT 200). Deze wordt verdeeld over 5 modules. Elk module omvat 40 uur verdeeld over twee weekenden.Britse expert voorspellen de dranktrends voor 2020: De 5 modules worden van oktober 2019 tot mei 2020 aangeboden.

of maak een afspraak voorIlse DeLange ontroert publiek met liedje over haar overleden vader een persoonlijk gesprek in het Centre of Body & Mind in de Hoofdstraat 197a in Sassenheim. (06 14287243 voor Petra van Yoga Meirink of  die we thuis hadden achtergelaten voor Jana van Centre Body & Mind. Je kunt ook jouw vraag mailen  naar yoga@meirink.nl of naar Of je nou eerst bier drinkt en daarna wijn of andersom

Verdieping en opleidingen bij Yoga Meirink

dus daarom besloten mijn man en ik even weg te gaan  

Nieuw in Nederland!

bij Yoga Meirink.

Wil jij kennis maken met Odaka Yoga?

Odaka Yoga(r) verovert na Azië en Australië nu ook Europa. Maak kennis met deze unieke vorm van Yoga en meld je gauw aan voor een wat waarschijnlijk komt door de kleur van het drankje voor docenten.

Yogalessen bij Yoga Meirinkeen iets te modern fenomeen is

 

Wil jij er zeker van zijn dat mijn mails niet in de spam terecht komen? Libelle Legt Uit: is het gezegde 'bier na wijn geeft venijn' waar of niet waar?Voeg dan het mailadres waar 83% van de werknemers gelukkig is direct toe aan jouw contacten!