Screenshot_14

(Door: Wout Willemsen)

Het Centraal Bureau voor de Statistiek voorspelt een flinke groei van het aantal inwoners in Nederland. Stand.nl peilt de opvatting vanAsics Gel ResoluBinden 7 Womannen's Tennis schoen (Safety YelLaag Stone groen) de Nederlander hierover via SPUK Chaqueta Team Hombre zwart CHTEN17 mannen met de naam 65533; s Clothing Jasjes Soft Shell Warm. Een flinke reusachtige meerderheid is het oneens met de stelling dat Nederland dit aan kan!

“Makkelijk aan te brengen”. Stand.nl waagde zich aan de vraag of men dit wel wil.want al snel rollen de tranen over haar wangenNEE! te zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)

 

(Door: “CommonSense TV”)

Geen toekomst voor huidige landbouwsysteem boeren in het Vierde Rijk van Frans Timmermans en George Soros! “Boeren demonstreren voor een systeem dat geenO'Neill Hyperfreak 1.5mm Lange mouw Wetsuit Top 2019 toekomst meer heeft!” Dat zijn de woorden van de globalist, Adidas CF Racer TR mannen's hardlopen schoenen Atletic sportschoenen B43651migratielobbyist en vriend van George Soros vandaag tijdens een commissievergadering van de Europese Unie.

Lees verder>>>

Screenshot_13

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste VVD’ers,

in het zonnetje gezet.

 

Inmiddels is gebleken wat dat in de praktijk betekent.Breaden Squidwick dgame SWG-SPERMannen84 Swingtop egi pijlinktvis jig spinning rod Japan

Gore Bike Wear Elemannent Winstopper SS WWWELMP900 mannen met de bladen 65533; s Clothing bib ti Long
(h/t “Klaas”)

Screenshot_12

(Door: “Elise Nijmegen”)

Mijns inziens zit er allang geen logica meer in wat de Nederlandse regering doet. Het hele land staat op zijn kop door stikstof/PFAS/CO2 en andere nieuw in het leven geroepen beperkingen, en dat op basis van berekeningen van het RIVM. Mesdag Zuivelfonds enSnowboard Binbung Snowboardbindung RIDE KS Bindung 2020 zwart Snowboard Bindung Stikstofclaim hadden de data van het RIVM opgevraagd, zodat ze met die data ook konden gaan rekenen, en daarvoor moesten ze naar de rechter, maar ze hebben de gegevens niet gekregen. Dus ze kunnen de claim van het RIVM, die zegt dat de Nieuwe Balans Furon v5 Pro FG (Model MSFPFBS5-Z4) (mannen)landbouwsector voor 50% verantwoordelijk is voor de stikstofemissie, niet narekenen. Ook heeft minister Schouten, zo zegt Jan-Cees Vogelaar, de Tweede Kamer bij het aannemen van de spoedwet onjuist geïnformeerd. Ze liet namelijk weten dat de data openbaar en transparant waren en dat is niet zo. De Eerste Kamer neemt misschien een wetgeving aan, terwijl er nog niet duidelijkKilltec Hombre Funciones Jarduk Chaqueta Aire Libre is of de gegevens van het RIVM kloppen. Onlogisch nietwaar? Schande ook!
www.boerenbusiness.nl

Dalbello Triax 700 TX Ski Patrol netwerk Ski laarzen grootte acht mannen --Mondo 26.5

(Door: “Balkanske priče”)

Een multiculturele samenleving met de islam bestaat niet en kan niet bestaan. De islam is het summum van de monoculturele samenleving. Hij duldt geen andere manieren van leven naast zich. Mohammed verving een SAutope TRAIL MET donna SALOMON XA PRO 3D GTX W Lead Stormy Weathergeslaagde multiculturele samenleving in Arabië door een monolithische islamitische dictatuur. Je kunt wel een multiculturele toestand Ross F1 \3557;4 Fly Fishing Reel zwart WF8 200yd Autobon Stainkless 202g NIEUW uit Japanhebben, een situatie waarin diverse culturen naast elkaar bestaan, maar dat is geen samen leven. Cultuur is iets wat verschillende individuen met elkaar opbouwen. Twee culturen naast elkaar, dat kan hooguit een tijdelijke toestand zijn. Of ze slaan elkaarProbeer binnen de granen te variëren: haver op een gegeven moment de hersens in, of ze vinden elkaar en er ontstaat een mengvorm. En als wij kijken naar 1400 jaar islamitische geschiedenis, dan zien wij dat de islam nergens integreert. De islam wil slechts onderwerpen…